παρουσίαση


Αγαπητοί επισκέπτες
Είμαι η Ελένη Μπλαζάκη ιδρύτρια και διευθύντρια του κέντρου αποκατάστασης 'ανάπτυξη'. Η ειδικότητα μου είναι φυσικό θεραπεύτρια. με εξειδίκευση σε νευρολογικές διαταραχές παιδικής ηλικίας και το χαρακτηριστικό μου η επιμονή μου για αρμονία, (αρμονία, είναι υγεία, αισθητική-ψυχική-κοινωνική).
Στο blog μας αναλύονται εκτενώς όλες οι ειδικότητες και οι παροχές του κέντρου.
Εδώ θα ήθελα, να σας αναλύσω 9 ιδιαίτερους λόγους που ΜΟΝΟ στο κέντρο μας ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ και δίδουν υψηλό επίπεδο παροχών.
1.          28 έτη εμπειρία (από το 1981) και παράλληλα. προσαρμοστικότητα να αλλάζω ότι δεν απέδιδε και να. ενσωματώσω όποια, μέθοδο είχε αποτελέσματα, (η εμπειρία, χωρίς προσαρμοστικότητα είναι στάσιμη και δεν εξελίσσεται).
2.     Συνεχής έρευνα και  αναζήτηση τρόπων και τεχνικών που βελτιώνουν ταχύτερα τα. περιστατικά.
(είναι αυτονόητο πόσο δύσκολη είναι η έρευνα, με στατιστικά δεδομένα, και η επιστημονική ενημέρωση στον ιδιωτικό τομέα
διότι μας επιβαρύνει προσωπικά σε χρόνο, κόστος και επαγγελματική εργασία).
3.   Ύπαρξη όλων των ειδικοτήτων που αφορούν κινητική, νοητική και ψυχική διαταραχή. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να κατευθύνουμε το περιστατικό ακριβώς σε αυτό που χρειάζεται
(σε μια διαταραχή εμπλέκονται οι ειδικότητες αλλά δεν είναι όλες ταυτόσημες ως κατάλληλη θεραπεία).
4.  Εξαιρετικό προσωπικό με ήθος, εξειδίκευση και αγάπη
(μετά. από 28 έτη γνωρίζω να επιλέγω   και  να εκπαιδεύω θεραπευτές).
5.    Οργάνωση, καθαριότητα, τάξη. Θεωρώ τα ανωτέρω στοιχεία πολύ σημαντικά στην θεραπεία. Όταν υπάρχουν, η σκέψη απελευθερώνεται, οι ιδέες ευδοκιμούν, η θετική ενέργεια κυλά. ευχάριστα, και διευκολύνεται η θεραπευτική'] λειτουργία
6.    Ευρυχωρία. και εξοπλισμός. Η δουλειά μας απαιτεί ατομικές συνεδρίες και αυτό προϋποθέτει χώρους και υλικό. Το κέντρο μας στεγάζεται σε 1000 τ. μ. και έχει 500 τ. μ. κήπο και parking.
7.  Πλήρης ασφαλιστική κάλυψη. Συνήθως διευθετούμε τις αμοιβές μας αντίστοιχα με τις εγκρίσεις των ταμείων για να μην υπάρχει επιβάρυνση. Ειδικά, για τις αναπηρίες έχουμε σύμβαση με ΙΚΑ-Δημόσιο-ΟΑΕΕ σύμφωνα με το νόμο περί κέντρων αποκατάστασης.
8.      Το σημείο που βρίσκεται το κέντρο είναι κομβικό, είναι 10 -25 από όλη την Δυτική Αθήνα και ακριβώς στο σταθμό μετρό Αγία Μαρίνα
9.  Υπάρχουν άνετοι εσωτερικοί χώροι αναμονής για τους συνοδούς και εξωτερικός κήπος με καφέ δωρεάν.

Επιλογή Κέντρου
Όταν μια οικογένεια. μαθαίνει ότι ο άνθρωπος της θέλει αποκατάσταση είναι πολύ φορτισμένη και συνήθως αφήνεται στην σύσταση του γιατρού.
Πόσο βέβαιοι είστε ότι πήρατε την σωστή απόφαση ;
Πόσο λογικό είναι να ερευνούμε για. την α/ορά ακόμα κοι ενός
ασήμαντου είδους και στην σοβαρή περίπτωση της αποθεραπείας να μένουμε σε μια. «σύσταση»;
Κάνετε την δική σας διερεύνηση σαφώς και μπορείτε να καταλάβετε τις διαφορές ή θεραπεία, είναι και προσωπική σας αίσθηση.
Αγαπητοί επισκέπτες επιλέγοντας το κέντρο μας δημιουργείται υψηλής ποιότητας αποκατάσταση στον άνθρωπο σας.
Εάν μάς επιλέξετε είναι σημαντικό να μάς εμπιστευθείτε. Έχετε ήδη επισκεφθεί διάφορες ειδικότητες, έχετε ήδη ακούσει πολλά πράγματα, ενδεχομένως διαφορετικά, ή αντίθετα, από αυτά, που θα. επιλέξουμε εμείς. Ασφαλώς θα ενημερώσουμε και θα εξηγήσουμε όμως είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να αναλύσουμε εξειδικευμένη εμπειρία. 30 ετών. Για όσο διάστημα είστε σε εμάς εμπιστευθείτε μας. Έτσι όλα θα κυλήσουν mo εύκολα και η θεραπεία, θα διευκολυνθεί.

Ελένη Μπλαζάκη