Κρυσταλλοθεραπεία





Κρυσταλλοθεραπεία

ΛΙΘΟΘΕΡΑΠΕΙΑ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Τι σημαίνει ο όρος λιθοθεραπεία; Όλοι γνωρίζουμε ότι λίθος σημαίνει πέτρα. Οπότε λιθοθεραπεία σημαίνει θεραπεία με  «πέτρες».   Τα είδη που χρησιμοποιούνται είναι οι πολύτιμες πέτρες, οι ημιπολύτιμες, οι κρύσταλλοι, και άλλα είδη. Όταν μιλάμε για κρυσταλλοθεραπεία, εννοούμε τις περισσότερες φορές θεραπεία με κρυστάλλους - πολύτιμες και ημιπολύτιμες πέτρες.
Μην νομίζετε ότι η λιθοθεραπεία είναι κάτι καινούργιο στον πλανήτη μας αντίθετα, στην αρχαιότητα ήταν πολύ γνωστή, αλλά για κάποιους λόγους χάθηκε, ξεχάστηκε, μέχρι που οι συνθήκες στην σημερινή εποχή επέτρεψαν να ανακαλύψουμε πάλι την αξία της.
Ο Ra Bonewitz,  επαγγελματίας γεωλόγος, με πνευματικά ενδιαφέροντα, αναφέρει ότι, όταν δουλεύουμε με τους κρυστάλλους, δουλεύουμε με τις ενέργειες που συμμετείχαν στην δημιουργία της Γης, και περιέχουν μέσα τους τις ενέργειες εκείνες που βρίσκουμε μέσα στο ίδιο μας το ανθρώπινο σώμα, εφ’ όσον είμαστε κι εμείς ένα μέρος της δημιουργίας στη Γη.Αυτή η ενέργεια που εκπέμπει ο κάθε κρύσταλλος και η κάθε πέτρα, έχει αποδειχθεί με τις φωτογραφίες  KIRLIAN. Έτσι γνωρίζουμε ότι όχι μόνο το φυτικό βασίλειο είναι ζωντανό, αλλά επίσης και το ορυκτό σε ένα διαφορετικό επίπεδο.
 Όλοι θα έχετε ίσως ακούσει να μιλάνε για φυτά που τα φύλλα τους στρέφονται προς την κλασσική μουσική και αποστρέφονται την  Hard Rock  ή ότι ανταποκρίνονται στις θετικές ή αρνητικές κουβέντες και σκέψεις, με δονήσεις που οι φωτογραφίες Kirlian μπορούν να συλλάβουν. Το ίδιο ισχύει για τις πέτρες που επίσης εκπέμπουν μια ενέργεια που συλλαμβάνεται με τις φωτογραφίες Kirlian. Ο Patrick Drouot, διπλωματούχος Φυσικός του πανεπιστημίου Columbia  της Νέας Υόρκης, επιδόθηκε σε ατομικές και ομαδικές έρευνες που αφορούσαν τις ψυχικές και τις πνευματικές δυνατότητες των κρυστάλλων. Ανακάλυψε ότι μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα με τους κρυστάλλους και ότι οι κρύσταλλοι τονώνουν την ενέργεια.
 Γεγονός είναι ότι οι κρύσταλλοι, όχι μόνο ενδυναμώνουν την λεπτή ενέργεια που μας περιβάλλει, αλλά ενδυναμώνουν και την σκέψη. Δημιουργούν καθαρότητα μέσα μας, έχουν την ικανότητα να επηρεάζουν με λεπτότητα την διάθεσή μας και να την επαναφέρουν σε ισορροπία. Ένας κρύσταλλος έχει την δυνατότητα της μεταμόρφωσης. Και τελευταία, ένας κρύσταλλος, έχει την δυνατότητα της αποθήκευσης.  Μπορούμε  να φορτίσουμε έναν κρύσταλλο με ενέργεια και αυτό να την αποθηκεύσει και να την χρησιμοποιήσει αργότερα.
Ό,τι λέμε για τους κρυστάλλους το ίδιο ισχύει και για τις άλλες πέτρες.
Βέβαια, για να υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα στην κρυσταλλοθεραπεία, χρειάζεται και η θετική επίδραση του θεραπευτή πίσω από τους κρυστάλλους. Η θεραπεία επιτυγχάνεται χάρη στην αλληλεπίδραση και την συνεργασία μεταξύ θεραπευτή- κρυστάλλων και  φυσικά  εσωτερικού ανοίγματος του ασθενή, ο οποίος είναι έτοιμος να θεραπευτεί και να απορροφήσει αυτή την λεπτή ενέργεια.
Ζούμε τώρα σε μια εποχή που υπάρχει όλο και περισσότερο το άνοιγμα προς αυτές τις λεπτές και ταυτόχρονα δυνατές ενέργειες. Είναι μια μεγάλη βοήθεια που μας έχει δοθεί για την εξέλιξη της εσωτερικής μας συνειδητοποίησης.
Μαρία Σαρλέ
Κρυσταλλοθεραπεύτρια,
Θεραπεύτρια Σιάτσου, Ηχοθεραπεύτρια κ.α.